TOP LINES  DESTINACIONET - ORARET
 

TIRANE - ATHINE ME ZGJATIM NE SHKODER
 
1 SHKODER
2 LEZHE
3 LAC
4 FUSHKRUJE
5 TIRANE
6 DURRES
7 RROGOZHINE
8 LUSHNJE
9 FIER
10 MEMALIAJ
11 TEPELENE
12 SUBASH
13 KAKAVIJE
14 JANINE
15 ARTA
16 AMFILOCHI
17 AGRINIO
18 MESSOLOGJI
19 PATRA
20 EGJIO
21 KSILOKASTRO
22 KIATO
23 KORINTHO
24 ATHINE
   
TOP LINES LINJA BERAT ATHINE
 
1 BERAT
2 URAVAJGURORE
3 KUCOVE
4 RROSKOVEC
5  FIER
6  MEMALIAJ
7  TEPELENE
8  SUBASH
9  KAKAVIJE
10  JANINE
11  ARTA
12  AMFILOCHI
13  AGRINIO
14  MESSOLOGJI
15  PATRA
16  EGJIO
17  KSILOKASTRO
18  KIATO
19  KORINTHO
20  ATHINE


 

   

Destinacionet
Caktoni udhetimin
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12 +)  (4-12)  (0 - 4)
 Bileta
 
Data Nisjes :
Data kthimit :
Shtyp button kerko
 IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania Espa?ol English
TOP LINES ALBANIA