Si te jeni pjese e Top-Lines.
E Rendesishme!

Qe te keni nje perdorues per shitje si agjent atehere duhet te kontaktoni direkt me zyren qendrore ne telefonin ne contact us. Te informoheni rreth privatesise se perdoruesit se te gjitha te dhenat qe meren per perdorimin e systemit nuk do perdoren per dicka tjeter pos per perdorimin e te dhenave.

Te dhenat username dhe password ruhen ne database ne sistem dhe jane te mbrojtuara nga cfardo keqperdorimi.
Kompania TopLines te dhenat tua perdor vetem per shitje te biletave.

Forma e regjistrimit eshte heq me venjen e ligjit GDPR

Me shume informacione : General Data Protection Regulation (GDPR)

Ju iformojme se sistem perdor username dhe fjalekalim per idenfitikimin me server, qe veprimet tua qe behen ne server regjistrohen si veprime, per shitje te biletave. Cdo pasagjer qe regjistrohet per bilete te dhenat e tij nuk kan te drejte te perdoren per dicka tjeter pos per sistemin.

Pasagjeri qe bene bilete jep te dhenat minimale per udhetim, Emri Mbiemri per identifikim ne listen e pasagjereve ne udhetim ku keto te dhenat jane publike per secilin person, nuk ka asnje te dhene tjeter qe regjistrohet ne sistem qe te cenohet privatesia e pasasgjerit.

* Kontrata per nje agjensi te re behet direkt ne zyren e top-lines.Destinacionet
Caktoni udhetimin
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12 +)  (4-12)  (0 - 4)
 Bileta
 
Data Nisjes :
Data kthimit :
Shtyp button kerko
 IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania Espa?ol English
TOP LINES ALBANIA