TOP LINES - Kushtet e Udhetimit !

1. Shoqeria jone ka vendosur sistemin online per shitjen dhe konvertimin e biletave , per kete arsye cdo pasagjer qe do te udhetoje ,duhet domosdoshmerisht te paraqitet prane nje prej agjensive te cilat operojn me ne, per te bere prerjen ose konvertimin e biletes, ne te kundert nuk mund ti rezervohet vendi dhe per pasoj nuk mund te udhetoje.

2. Pasagjeret te cilet jane paisur me bilete nga ana jone, jane te detyruar te paraqiten ne stacionet e nisjes 30 min para nisjes se autobuzit.

3. Agjentet nuk mbajne pergjegjesi ne rastet e vonesave per shkaqe qe nuk varen nga kompania si :kushtet e motit, vonesat doganore (nga te dya palet)etj.

4. Ne rast se pasagjeri nuk paraqitet diten dhe orarin e nisjes dhe nuk e ka lajmeruar paraprakisht agjensin ku ka prere bileten , humbet te drejten e perdorimit te saj.

5. Anullimi i biletes behet vetem prane agjensise qe e ka leshuar ate. Ky anullim mund te behet brenda 24 oreve nga momenti i prerjes, per shkaqe te arsyshme(objektive), vetem ne kete rast shoqeria arketon 20% te vleres se biletes dhe i rimburson pasagjerit vleren e mbetur.

6. Shoqeria nuk merre persiper per asnje rast qe te coje pasagjeret ne vendet ose ato pjese rruge qe nuk jane te shenuara ne bilete

7. Pasagjeret jane te detyruar te zbatojne te gjitha kerkesat dokumentare te kalimit te kufirit te cilat jane te evidentuara dhe ekspozuara neper agjensit tona. Femijet qe udhetojne vetem me nje prind, duhet te kene detyrimisht prokure te posacme nga prindi tjeter, ne te kundert nuk mund te udhetojne.

8. Pasagjeri, sipas kerkesave, ben deklarimin e permbajtjes se bagazheve te tije ne doganat e te dy shteteve dhe mban pergjegjesi te plote per to. Pasagjeri mund te deklaroj me shkrim ne agjensi para nisjes mallrat, llojin dhe vleren e tyre. Ne rast humbje te bagazheve, pranohen te demshperblehen vetem bagazhet e deklaruara, ne te kunderten pasagjeri merr vetem 50 euro.

9. Te gjitha detyrimet dhe taksat doganore paguhen nga vete pasagjeri.

10. Ne rast se pasagjeri kthehet ne dogane per shkak te dokumentave ose mangesive qe s'kane te bejne me shoqerine, humbet bileten dhe per pasoj te drejten per te udhetuar.

11. Autobuzet e shoqerise nuk jane te detyruar te presin ne dogane pasagjeret qe kane probleme me sqarimin e dokumentave te tyre me shume se 10 min.

12. Per femijet 0-4vjec bileta eshte free (pa te drejt vendi),ne te kunder paguan 50 %te vleres. Per moshen nga 4-12 vjec paguhet 50% e vleres se biletes, dhe mbi 12 vjec paguan vleren e plote.

13. Ne qoftese pasagjeri humbet bileten, agjensia nuk mban asnje pergjegjesi per rimbursimin e saj.

14. Me blerjen e biletes pasagjeri pa asnje rezerve ka pranuar detyrimisht te gjitha kushtet e udhetimit te stampuara ne bilete.

15. KOMPANIA JONE JU URON UDHETIM TE MBARE


Destinacionet
Caktoni udhetimin
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12 +)  (4-12)  (0 - 4)
 Bileta
 
Data Nisjes :
Data kthimit :
Shtyp button kerko
 IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania Espa?ol English
TOP LINES ALBANIA