Agjensitë

Agjensitë tona Top Lines

Agjensitë tona Top Lines Firma jonë disponon disa zyra në Shqipëri dhe Greqi  me qëllim shërbimin tuaj më të mirë.

Agjensia qëndrore e firmës sonë në Shqipëri ndodhet tek Bulevardi Zogu i I (Përballë Ministrisë së Drejtësisë). Autobusët nga Tirana nisen nga Terminali qëndror i Autobusëve për linjat ndërkombëtare që ndodhet pas pallatit të sportit “Asllan Rusi”.

Agjensia qëndrore e firmës sonë në Greqi, dhe njëkohësisht dhe terminali i nisjeve dhe mbërritjeve të autobusëve ndodhet në Athinë, në rrugën Psaron 4 në Platia Karaiskaki, në Metaksurgjio.

Udhëtoni me ne me siguri dhe komoditet. 4 orare në ditë në më shumë se 20 destinacione. Autobusët më të rinj dhe të sigurtë të linjës

Agjensitë dhe bashkpuntorët në Greqi

 • Zyra Athinë
  Adresa: Psaron 4 Sheshi Karaiskaki Athinë
  Telefon: 2105203350 2105203351
 • Zyra Pire
  Adresa:Agiou Dionisiou 3 Pire
  Telefon: 2104636742
 • Zyra Korinth
  Adresa: Isthmos Korinthou, Alexander Lines
  Telefon: 2741021023
 • Zyra Patra
  Adresa:Othonos Amalias 34 Patra
  Telefon: 6907115555
 • Top Lines Elefsina
  Pergjegjes Marko Dodaj
  Telefon: 6906567449

Agjensitë kryesore dhe bashkpuntorët në Shqipëri

 • Top Lines Tiranë
  Adresa: Bulevardi Zogu i I (Përballë Ministrisë së Drejtësisë)
  Telefon +35542233050 +355692061989
 • Top Lines Terminali Tiranë
  Adresa: Zyra numër 4
  Telefon +355694051219
 • Top Lines Durrës
  Adresa: Rruga Dëshmorët. Lagja 17 Pallati 930 (Perballe Satcionit te Trenit)
  Telefon +35552223122 +355 694051215
 • Top Lines Fier
  Adresa: Bulevardi Jakov Xoxa (Përballë ish hotel Shkëlzenit)
  +355696725448 +35534210316
 • Top Lines Patos
  Agjensia Andi
  Telefon 355 697847661
 • Top Lines Shkodër
  Adresa: Lagja Vasil Shanto Përballë kinema Milenium. (Ish spia e Oficerave)
  +355 672323227 +355 697426744
 • Top Lines Lac
  Agjensia Arbeni
  Telefon +355 683239636
 • Evelina Lac
  Telefon +355 683540506
 • Top Lines Lezhë
  00355684444667
  00355672323227
 • Top Lines Lushnje (Genta)
  Adresa: Rruga Misto Mame Pallati 8 Kati i Pare. Lagja Loni Dhamo
  Telefon: +355694051225 +355697760213
 • Top Lines Lushnje (Eltoni)
  Telefon: +355 694051223
 • Pushimi i Shoferit
  Telefon: +355 692727084
 • Cermë
  Agjensia Genci
  Telefon: 355694051228
 • Top Lines Elbasan
  Adresa: Rruga Thoma Kalefi N14/212
  Telefon:+355699768502 +355 699660240
 • Top Lines Rrogozhinë
  Agjenisa Astriti
  Telefon: +355 692123885
 • Top Lines Belsh
  Agjensia Beni
  Telefon: +355 695659990
 • Top Lines Berat
  Adresa:Rruga Naim Frashëri n. 32 Kati i parë Lagja 22 Nëntori
  Telefon: +355698778111 +355696099333
 • Top Lines Kuçovë
  Adresa:Lagja Llukan Prifti (Përballë Raiffeisen BANK)
  Telefon: +35531124646 +355696095701
 • Top Lines Ura Vajgurore
  Telefon: +355 68440006
 • Top Lines Roskovec
  Telefon +355 696095704
 • Top Lines Lapardha
  Telefon: +355 696095703
 • Top Lines Kutalli
  Telefon: +355 693686138
 • Top Lines Tepelenë
  Telefon: +355 69 230 0887
 • Top Lines Vlore
  Adresa: Lagjia Osman Haxhiu 1185 ,Rruga e Re
  Telefon: +355 67 600 5344
 • Top Lines Gjirokastër
  Telefon: +355 69 405 1214

 

Lexoni këtu oraret e firmës sonë https://www.top-lines.gr/sq/oraret-e-udhetimeve-greqi-shqiperi-dhe-shqiperi-greqi/

Faqja e internetit e firmës sonë në Shqipëri  https://top-lines.al/