Patra

Bileta për në Patra

Udhëtoni nga Tirana, Durrësi, Shkodra, Laçi, Lezha, Lushnja, Fieri, Rrogozhina, Elbasani, Berati, Kuçova, Ura Vajgurore, dhe Tepelena, për në Patra me siguri dhe komoditet, me autobusët e firmës Top Lines

Pak fjalë rreth Patrës

Patra është qyteti më i madh në Pelopones dhe njëkohësist qyteti i tretë për madhësi në Greqi. Në qytetin e patrës ndodhet një nga Portet më të mëdha të Greqisë, nga ku bëhet lidhja detare mes Greqisë dhe Italisë.

Oraret e TOP-LINES nga Tirana për në Patra

Çdo ditë firma TOP LINES kryen 3 udhëtime Tirana në Patra në këto orare:

Orari i mëngjesit që niset në orën 4.00
Orari i mbasdites që niset në orën 15.00
Orari i darkës që niset në orën 17.00

Për të mësuar oraret e nisjes nga qytetet e tjera të Shqipërisë drejt Patrës klikoni këtu https://top-lines.al/oraret/

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Tirana për në Patra

Distanca Tiranë Patra është 500km dhe kohëzgjatka e rrugës , duke përfshirë ndalesat për çlodhje dhe kontrollet doganore, është përafërsisht 8 orë

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Tirana për në Patra janë :

Biletë vetëm vajtje: 40€
Biletë vajtje ardhje : 70€
Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
Biletë për fëmijët vajtje ardhje (4-12 vjeç) : 45€
Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Për të mësuar çmimet e biletës nga qytetet e tjera të Shqipërisë drejt Patrës klikoni këtu https://top-lines.al/cmimet/

Vini re. Autobusat e linjës sonë nuk futen në qytetin e Patrës, por ndolojnë në RIO, nga ku ju transportojnë në qytet furgona që bashkpunojnë me firmën tonë. Për më shumë informacione komunikoni me agjensitë e nisjes.

Rezervime online
Për të rezervuar bileta online nga Tirana për në Athinë plotësoni formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit
  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari
  4.00 Mëngjes15.00 Mbasdite17.00 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise
  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu
  PranojNuk pranoj

  Faqja e internetit në Greqi https://www.top-lines.gr/sq/