Bileta Online Shqipëri Greqi

Bileta online Shqipëri Greqi Kurseni para dhe kohë. Top Lines ju jep mundësinë të mbyllni online biletën tuaj pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

  • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.
  • Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit. 
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Nëse dëshironi të lexoni hap pas hapi proçedurën se si mund të mbyllni bileta Bileta online Greqi Shqipëri klikoni këtu Hapat që duhet të ndiqni për të mbyllur biletë online

Çdo ditë 4 orare nga Shqipëria për në Athinë, Pire, Korinth, Patra, Megara, Elfsina, Arta, Amfilohia, Janinë, Agrinio, Mesologji, Kiato, Ksilokastro, Kalamata, Pirgo, Kiparisia.

Oraret e linjave të Top Lines do jenë si më poshtë

  • Autobusi i mëngjesit Nisja Ora 04.00  nga  Tirana Shkodra Lezha Laçi (Nisja nga Shkodra në 01.00 të natës) Durrësi Lushnja Elbasani  Berati Kuçova Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
  • Autobusi i Drekës Nisja Ora 15.00  Tiranë Shkodër Lezhë Laç Durrës Lushnje për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
    • Nisja nga Shkodra në orën 11.30
    • Nisja nga Tirana në orën 15.00
  • Autobusi i Beratit Ora 16.00 (Autobus Direkt nga Berati) Berat Kuçovë Urë Vajgurore Lapardha Roskovec Fier Patos për në për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
  • Autobusi i mbasdites Nisja ora 17.00 nga Tirana Durrësi Lushnja Fieri Elbasani Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina

Për të mësuar oraret e autobusëve nga Greqia në Shqipëri vizitoni faqen tonë www.top-lines.gr/s