Korinth- Isthmo

 

Bileta për në Korinth – Isthmo

Udhëtoni nga Tirana, Durrësi, Shkodra, Laçi, Lezha, Lushnja, Fieri, Rrogozhina, Elbasani, Berati, Kuçova, Ura Vajgurore, dhe Tepelena, drejt qytetit të Korinthit- Isthmo me siguri dhe komoditet, me autobusët e firmës Top Lines

Pak fjalë rreth Korinthit

Korinthi është qytet në lindje të Peloponezit si dhe një nga pikat më të frenkuentuara turistike në Greqi, falë kanalit të Isthmos, që ndan Peloponezin nga pjesa tjetër e Greqisë.

Oraret e TOP-LINES Tiranë Korinth- Isthmo

Çdo ditë firma TOP LINES kryen 3 udhëtime Tiranë Korinth- Isthmo në këto orare:

 • Orari i mëngjesit që niset në orën 4.00
 • Orari i mbasdites që niset në orën 15.00
 • Orari i darkës që niset në orën 17.00

Për të mësuar oraret e nisjes nga qytetet e tjera të Shqipërisë drejt Korinthit klikoni këtu https://top-lines.al/oraret/

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Tirana për në Korinth

Distanca Tiranë Korinth është 700km dhe kohëzgjatka e rrugës , duke përfshirë ndalesat për çlodhje dhe kontrollet doganore, është përafërsisht 11 orë

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Tirana për në Korinth janë :

Biletë vetëm vajtje: 40€
Biletë vajtje ardhje : 70€
Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
Biletë për fëmijët vajtje ardhje (4-12 vjeç) : 45€
Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Për të mësuar çmimet e biletës nga qytetet e tjera të Shqipërisë drejt Korinthit  klikoni këtu https://top-lines.al/cmimet/

Zyra e Top Lines në Korinth 

Zyra e Top Lines në Korinth ndodhet në Isthmo.
Telefon. : 2741021023 6982100068 6970534517 6944513771
email : [email protected]
website: www.top-lines.gr

Rezervime online
Për të rezervuar bileta online nga Tirana për në Korinth plotësoni formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit
  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari
  4.00 Mëngjes15.00 Mbasdite17.00 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise
  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu
  PranojNuk pranoj