Çmimet

Çmimet e Biletave  Shqipëri Greqi të firmës Top Lines

Çmimet e Biletave  Shqipëri Greqi të firmës Top Lines nga Shqipëria  për në Athinë, Pire, Korinth, Janinë, Patra, Amfiloxia, Artë, Agrinio, Mesologji, Kiato, Megara, Elefsina.

Çdo ditë kryejmë 4 udhëtime në  mbi 20 destinacione për në Shqipëri dhe Greqi. Udhëtoni me ne me siguri dhe komoditet. Autobusët më të mirë dhe të rinjë të linjës.

TIRANË

 • Tiranë – Athinë,  Pire  Megara, Elefsina
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Tiranë – Korinth, Kiato, Ksilokastro
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Tiranë Patra
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Tiranë Janinë ( Për në Janinë mundemi të presim bileta vetëm vajtje)
  • Vajtje 30€
   Për fëmijë: Vajtje 20 €
 • Tiranë Arta 
  • Vajtje 30€ – Vajtje Ardhje  55€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Tiranë Amfiloxi, Agrinio, Mesologji, Egjio
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€

SHKODËR

 • Shkodër – Athinë,  Pire  Megara, Elefsina
  • Vajtje 40€ – Vajtje Ardhje  70€
   Për fëmijë: Vajtje 20€ – Vajtje Ardhje 40€
 • Shkodër – Korinth, Kiato, Ksilokastro
  • Vajtje 40€ – Vajtje Ardhje  70€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Shkodër Patra
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  70€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Shkodër Janinë ( Për në Janinë mundemi të presim bileta vetëm vajtje)
  • Vajtje 30€
   Për fëmijë: Vajtje 20 €
 • Shkodër Arta 
  • Vajtje 30€ – Vajtje Ardhje  55€
   Për fëmijë: Vajtje 20€ – Vajtje Ardhje 40€
 • Shkodër Amfiloxi, Agrinio, Mesologji, Egjio
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€

DURRËS

 • Durrës – Athinë,  Pire  Megara, Elefsina
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Durrës – Korinth, Kiato, Ksilokastro
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Durrës Patra
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Durrës Janinë ( Për në Janinë mundemi të presim bileta vetëm vajtje)
  • Vajtje 30€
   Për fëmijë: Vajtje 20 €
 • Durrës Arta 
  • Vajtje 30€ – Vajtje Ardhje  55€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 35€
 • Durrës Amfiloxi, Agrinio, Mesologji, Egjio
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€

FIER (Rroskovec, Patos)

 • Fier – Athinë,  Pire  Megara, Elefsina
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Fier – Korinth, Kiato, Ksilokastro
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Fier Patra
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Fier Janinë ( Për në Janinë mundemi të presim bileta vetëm vajtje)
  • Vajtje 30€
   Për fëmijë: Vajtje 20 €
 • Fier Arta 
  • Vajtje 30€ – Vajtje Ardhje  55€
   Për fëmijë: Vajtje 20€ – Vajtje Ardhje 40€
 • Fier Amfiloxi, Agrinio, Mesologji, Egjio
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€

BERAT (Kuçovë-Ura Vajgurore)

 • Berat – Athinë,  Pire  Megara, Elefsina
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Berat- Korinth, Kiato, Ksilokastro
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Berat Patra
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Berat Janinë ( Për në Janinë mundemi të presim bileta vetëm vajtje)
  • Vajtje 30€
   Për fëmijë: Vajtje 20 €
 • Berat Arta 
  • Vajtje 30€ – Vajtje Ardhje  55€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Berat Amfiloxi, Agrinio, Mesologji, Egjio
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€

LUSHNJE 

 • Lushnje- Athinë,  Pire  Megara, Elefsina
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Lushnje- Korinth, Kiato, Ksilokastro
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Lushnje Patra
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Lushnje Janinë ( Për në Janinë mundemi të presim bileta vetëm vajtje)
  • Vajtje 30€
   Për fëmijë: Vajtje 20 €
 • Lushnje Arta 
  • Vajtje 30€ – Vajtje Ardhje  55€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Lushnje Amfiloxi, Agrinio, Mesologji, Egjio
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€

Rrogozhinë (ELBASAN)

 • Rrogozhinë- Athinë,  Pire  Megara, Elefsina
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Rrogozhinë- Korinth, Kiato, Ksilokastro
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Rrogozhinë Patra
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Rrogozhinë Janinë ( Për në Janinë mundemi të presim bileta vetëm vajtje)
  • Vajtje 30€
   Për fëmijë: Vajtje 20 €
 • Rrogozhinë Arta 
  • Vajtje 30€ – Vajtje Ardhje  55€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Rrogozhinë Amfiloxi, Agrinio, Mesologji, Egjio
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€

TEPELENË

 • Tepelenë- Athinë,  Pire  Megara, Elefsina
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Tepelenë- Korinth, Kiato, Ksilokastro
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Tepelenë Patra
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Tepelenë Janinë ( Për në Janinë mundemi të presim bileta vetëm vajtje)
  • Vajtje 30€
   Për fëmijë: Vajtje 20 €
 • Tepelenë Arta 
  • Vajtje 30€ – Vajtje Ardhje  55€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€
 • Tepelenë Amfiloxi, Agrinio, Mesologji, Egjio
  • Vajtje 35€ – Vajtje Ardhje  60€
   Për fëmijë: Vajtje 20 € – Vajtje Ardhje 40€

Për të mësuar çmimet e biletës nga Greqia për në Shqipëri klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/cmimet-e-biletave/

Për destinacionet dhe oraret e autobusëve tonë nga Shqipëria drejt Greqisë klikoni këtu https://top-lines.al/destinacionet/