Flota jonë

Flota e firmës Top Lines

Flota e firmës Top Lines përbëhet nga 20 autobusë modern Man, Setra dhe Neoplan si dhe 4 Vito Mercedes-Benz, një Crafter Wolkswagen, dhe dy Exclusive limo mini bus Mercedes-Benz. Këto mjete përbëjnë një zgjidhje të cilësisë të lartë të cilat janë të gatshme të ofrojnë udhëtime komode dhe të sigurta

Firma jonë disponon ISO 9001:2008 dhe ISO 39001:2012. Personeli jonë është i trajnuar për situata emergjencas dhe dhënjes së ndihmës së parë , dhe paralelisht trajnimi i tyre është i vazhdueshëm.

Autobusët e firmës sonë, nga 7 deri në 63 vëndësh, janë të teknollogjisë moderne, të pajisura me sistemet më modern sigurie dhe komoditeti (ABS, ASR, ESP, GPS-navi, PARKTRONIC, kamera me kontroll vizual të plotë , Wi-Fi, sisteme GPS etj.

Nga viti 2010 firma jonë ka investuar tek 20 mjete të reja me teknollogji antindodje, duke i furnizuar me naftë më “miqësore” për ambjentin Diesel Best Action, duke ulur ndotjet për ambjentin, si dhe zhurmat e prodhuara. Qëllimi i firmës sonë është rinovimi i vazhdueshëm i flotës sonë, që të arrijmë moshën mesatare 5 vjet.

 

Faqja e internetit në Greqi https://www.top-lines.gr/

Lexoni rreth firmës sonë https://top-lines.al/firma-jone-top-lines-autobuse-nderkombetare-greqi-shqiperi/