Autobus me qera

Autobusë me qera

Firma jonë ju jep mundësinë të merrni me autobusë me qera për udhëtime turistike, festa e gëzime, për ekskursione brënda dhe jashtë Shqipërisë.

Flota e firmës Top Lines përbëhet nga 20 autobusë modern Man, Setra dhe Neoplan  Këto mjete përbëjnë zgjidhje të cilësisë të lartë të cilat janë të gatshme të ofrojnë udhëtime komode dhe të sigurta

Firma jonë disponon ISO 9001:2008 dhe ISO 39001:2012. Personeli jonë është i trajnuar për situata emergjencas dhe dhënjes së ndihmës së parë , dhe paralelisht trajnimi i tyre është i vazhdueshëm.

Autobusët e firmës sonë, nga 7 deri në 63 vëndësh, janë të teknollogjisë moderne, të pajisura me sistemet më modern sigurie dhe komoditeti (ABS, ASR, ESP, GPS-navi, PARKTRONIC, kamera me kontroll vizual të plotë , Wi-Fi, sisteme GPS etj.

Për të marrë ofertë për autobusë me qera plotësini formën e mëposhtëme

  Për shërbimin e transportit VIP klikoni këtu https://top-lines.al/transport-vip/

  Faqja e Top Lines Greqi https://www.top-lines.gr/

  Zyra jonë

  Agjensia Qëndrore e Tiranës
  Bulevardi Zogu i I (Përballë Ministrisë së Drejtësisë)
  Tel: +355 42233050 +355692061989 +355694486475