Komunikim

Top Lines

Agjenci udhëtimesh dhe turizmi të përgjithëshëm. Udhëtime  Shqipëri Greqi  dhe Greqi Shqipëri

Zyra qëndrore në Tiranë

 Adresa:  Bulevardi Zogu i I 

(Përballë Ministrisë së Drejtësisë)

Tel: +355 42233050 +355692061989 +355694486475

Kontaktoni me ne përmes kësaj forme kontakti