Oraret

ORARET

Oraret e nisjeve të autobusëve i të firmës Top Lines nga Shqipëria  për në Athinë, Pire, Korinth, Janinë, Patra, Amfiloxia, Artë, Agrinio, Mesologji, Kiato, Megara, Elefsina.

Çdo ditë kryejmë 4 udhëtime në  mbi 20 destinacione për në Shqipëri dhe Greqi. Udhëtoni me ne me siguri dhe komoditet. Autobusët më të mirë dhe të rinjë të linjës.

Nga Tirana çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 04.00
 • Linja e mesditës 15.00
 • Linja e mbasdites 17.00

Nga Shkodra çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 01.00
 • Linja e mesditës 11.30

Nga Lezha çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 01.30
 • Linja e mesditës 12.00

Nga Durrësi çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 04.20
 • Linja e mesditës 15.20
 • Linja e mbasdites 17.20

Nga Lushnja çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 4.45
 • Linja e mesditës 16.00
 • Linja e mbasdites 18.00

Nga Fieri çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 5.30
 • Linja e mesditës 17.00
 • Linja e mbasdites 19.00

Nga Berat/Kuçovë çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 5.30
 • Linja e mesditës 17.00
 • Linja e mbasdites 19.00

Nga Elbasani çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 3.45
 • Linja e mesditës 15.30

Nga Librazhdi çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 3.00
 • Linja e mesditës 14.00
 • Linja e mbasdites 16.00

Nga Rrogozhinë çdo ditë drejt Greqisë

 • Linja e mëngjesit 3.45
 • Linja e mesditës 14.45
 • Linja e mbasdites 16.45

Oraret e nisjeve nga Greqia

Çdo ditë nga e Hëna në të Enjte

 • 8.30-ATHINË TIRANË me transfer për SHKODËR ELBASAN DHE TIRANË
 • 18.00-ATHINË TIRANË SHKODËR
 • 19.30-ATHINË TIRANË me tranfer për ELBASAN BERAT

Të Premte të Shtunë dhe të Dielë

 • 8.30-ATHINË TIRANË me transfer për SHKODËR ELBASAN DHE TIRANË
 • 18.00-ATHINË TIRANË SHKODËR
 • 19.00-ATHINË FIER BERAT (Express)
 • 19.30-ATHINË TIRANË me tranfer për ELBASAN BERAT

Çdo ditë nga e Hëna në të Dielë (Nga Kapshtica)

 • 14.00- ATHINË  BILISHT KORÇË MALIQ POGRADEC PRENJAS LIBRAZHD ELBASAN

Për të mësuar rreth orareve të nisjes nga Greqia klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/oraret-e-udhetimeve-greqi-shqiperi-dhe-shqiperi-greqi/

Për destinacionet tona klikoni këtu  https://top-lines.al/destinacionet/