Pire

Bileta për në Pire

Udhëtoni nga Tirana, Durrësi, Shkodra, Laçi, Lezha, Lushnja, Fieri, Rrogozhina, Elbasani, Berati, Kuçova, Ura Vajgurore, dhe Tepelena, për në Pire, dhe nga aty për në ishujt e Egjeut dhe Kretës me siguri dhe komoditet, me autobusët e firmës Top Lines

Kombinoni oraret e udhëtimit tuaj për në  ishujt, me oraret  të autobusëve tonë nga Shqipëria.

Pak fjalë rreth Pireut

Pireu është qytet i periferisë së Attikës. Në Pire ndodhet porti më i madh i pasagjerëve por edhe i madhrave në Greqi. Porti i Pireut është një nga më të mëdhenjt në detin Mesdhe dhe më i madhi në Europën juglindore.

Oraret e TOP-LINES Tiranë Pire

Çdo ditë firma TOP LINES kryen 3 udhëtime Tirana për në Pire në këto orare:

 • Orari i mëngjesit që niset në orën 4.00
 • Orari i mbasdites që niset në orën 15.00
 • Orari i darkës që niset në orën 17.00

Për të mësuar oraret e nisjes nga qytetet e tjera të Shqipërisë drejt Pireut klikoni këtu https://top-lines.al/oraret/

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Tirana

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Tirana për në Pire janë :

Biletë vetëm vajtje: 40€
Biletë vajtje ardhje : 70€
Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
Biletë për fëmijët vajtje ardhje (4-12 vjeç) : 45€
Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Për të mësuar çmimet e biletës nga qytetet e tjera të Shqipërisë drejt Pireut klikoni këtu https://top-lines.al/cmimet/

Zyra e Top Lines në Pire

Firma Top Lines, me qëllim shërbimin sa më të mirë të udhëtarëve dëshirojnë të udhëtojnë drejt ishujve të Egjeut dhe Kretës, , disponon zyrë në Pire, në adresës Platia Agjiu Dhionisiu 3 

Telefon : 2104636742 6982890970 , 6937354570
email : [email protected]
website: www.top-lines.gr

Rezervime online
Për të rezervuar bileta online nga Tirana për në Pire plotësoni formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit
  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari
  4.00 Mëngjes15.00 Mbasdite17.00 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise
  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu
  PranojNuk pranoj