Janinë

Bileta për në Janinë

Udhëtoni nga Tirana, Durrësi, Shkodra, Laçi, Lezha, Lushnja, Fieri, Rrogozhina, Elbasani, Berati, Kuçova, Ura Vajgurore, dhe Tepelena, drejt qytetit të Janinës me siguri dhe komoditet, me autobusët e firmës Top Lines

Pak fjalë rreth Janinës

Janina është qytet veriperëndimor i Greqisë në të cilin banojnë 65.000 banorë

Oraret e TOP-LINES Tiranë Janinë

Çdo ditë firma TOP LINES kryen 3 udhëtime për në  Janinë në këto orare:

 • Orari i mëngjesit që niset në orën 4.00
 • Orari i mbasdites që niset në orën 15.00
 • Orari i darkës që niset në orën 17.00

Për të mësuar oraret e nisjes nga qytetet e tjera të Shqipërisë drejt Janinës klikoni këtu https://top-lines.al/oraret/

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Tirana për në Janinë

Distanca Tiranë Athinë është 300km dhe kohëzgjatka e rrugës , duke përfshirë ndalesat për çlodhje dhe kontrollet doganore, është përafërsisht 5 orë

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Tirana për në Janinë janë :

Biletë vetëm vajtje: 35€
Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Vini re për në Janinë kemi të drejtë të presim bileta vetëm vajtje.

Për të mësuar çmimet e biletës nga qytetet e tjera të Shqipërisë drejt Janinë klikoni këtu https://top-lines.al/cmimet/

 

Rezervime online
Për të rezervuar bileta online për në Janinë plotësoni formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit
  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari
  4.00 Mëngjes15.00 Mbasdite17.00 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise
  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu
  PranojNuk pranoj