Top Lines ka vendosur autobus direkt (pa nderrim në furgon) nga Berati, Kuçova, Fieri Çdo ditë nisja nga Berati në 04.00, nga Kuçova në orën 04.30 nga Fieri në orën 05.00

Stacionet Athinë, Pire, Korinth, Patra, Elefsina, Megara, Egjio, Kiato, Agrinio, Amfilohia, Arta

Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

Gjithashtu nga Athina, autobus direkt çdo mbasdite në orën 18.45

Telefonat e agjensive në Shqipëri

 • Top Lines Berat: +355696099333
 • Top Lines Kuçovë : +355696095701
 • Top Lines Fier : 355696725448

 • Top Lines Ura Vajgurore +355684440006
 • Top Lines Roskovec +355696095704
 • Top Lines Lapardha : +355696095703
 • Telefonat në Greqi

  • Telefoni zyrës qëndrore në Athinë 210 5203350 2105203351 6980001145
  • Telefoni i zyrës Dhilijani Athinë (ish Papadhaki) 2105202551-2105202552-6932764562
  • Telefoni i zyrës Pirea 2104636742 6982890970
  • Telefoni i zyrës Korinth  2741021023 6982100068
  • Telefoni i zyrës Patra 6907115555