Të nderuar pasagjer. Duke filluar nga data 15 Qershor nisin sërisht udhëtimet direkte nga Tirana Shkodra Fieri Lushnja Durresi Berati Kucova Patosi Elbasani Laci Lezha Tepelena për në Athinë, Pire, Korinth, Patra,Janinë Egjio Mesologji , Arta, Amfilohia Megara Elefsina.

Udhëtoni me Top Lines , me komoditet dhe siguri. Autobus të rinj të teknollogjisë Euro 5 dhe 6, që ofrojnë udhëtime të sigurta, dhe të rehatshme. Çdo autobus është i pajisur me Wi Fi

Udhëtimet do bëhen me autobus direkt nga qytetet e Shqipërisë për në Greqi.  Nuk do ndërrohen autobusa në Kakavi.

Çdo ditë do kemi 4 orare nga Shqipëria për në Greqi

  • 4.00 Tiranë Athinë (Nisja nga nga Durrësi 4.30, nga Lushnja 5.00 Elbasani në 4.00 nisja nga Berati në 4.00, Fieri 5.00)
  • 15.00 Shkodër-Tiranë-Athinë (Nisja nga Shkodra në 11.00, nga Tirana në 15.00 nga Durrësi 15.30, nga Lushnja  16.30 )
  • 16.00 Berat-Fier-Athinë (Nisja nga Fieri 17.00)
  • 17.00 Tiranë-Athinë (Nisja nga Durrësi 17.30, nga Lushnja 18.30 Elbasani në 17.00, Fieri 19.30)

*Autobusët e gjithë orareve bëjnë ndalesë në të gjitha stacionet e firmës në Greqi Pra Janinë, Arta, Amfilohia, Agrinio, Mesologji, Antirio, Rio (ketë qëndrojnë pasagjerët e Patrës) Egjio, Akrata, Kiato, Korinth (Isthmo) Megara, Elefsina, Pire, Athinë. Autobusi i orës 15.00 hyn në Pire.

Agjensia qëndrore e Top Lines në Shqipëri ndodhet në adresën Bulevardi Zogu i I (Përballë Ministrisë së Drejtësisë) Tiranë
Numrat e telefonit për rezervime dhe informacione +355 42233050 +355692061989 +355694486475

Numrat e telefonit të agjensive tona nëpër qytete do i gjeni këtu https://top-lines.al/agjensite-tona-top-lines/

Për sa i përket çmimeve të reja klikoni këtu https://top-lines.al/cmimet/

Për oraret e nisjes nga Greqia klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/autobus-direkt-nga-athina-ne-shqiperi-cdo-dite-4-orare

Duke filluar nga data 15/6 asnjë person që hyn në Greqi apo në Shqipëri NUK është e nevojshme të kaloj në vetizolim (karantinë)

Të drejte udhëtimi kanë të gjithë qytetarët, si dhe ato me leje qëndrimi si dhe qytetarët që udhëtojnë me 90 ditësh etj.

Masat e sigurisë.

Dëshirojmë gjithashtu që tju informojmë se firma jonë ka marrë të gjitha masat e mbrojtjes së shëndetit publik për parandalimin e përhapjes së koronovirusit Covit-19. Çdo autobus do ketë përqindjen e pasagjerëve që parashikon ligji (65%). Çdo autobus si dhe çdo sipërfaqe e tij, pastrohet dhe disifektohet mbas çdo udhëtimi. Çdo autobus është i pajisur me disfektant higjenizues (antisiptiko) , letra pastruese me përbërje alkoli, qese për menxhimin e ndojtjeve biologjike, dozera dhe maska. Shoferët do kenë veshur maska dhe doreza gjatë gjithë udhëtimit. Gjithashtu çdo pasagjer do duhet të ketë veshur maskë gjatë gjithë udhëtimit.