Top Lines në bashkpunim me Ktelin e Kallamatës ju ofron mundësinë të udhëtoni ga Tirana, Shkodra, Laçi Lezha,Durrësi, Lushnja, Fieri, Patosi, Berati, Kuçova, Ura Vajgurore, Elbansani, Gjirokastra Tepelena për në Kallamata, Kiparisia Pirgo, Kato Ahaia,  dhe Patra

Nisja nga Tirana çdo të Hënë, Mërkurë dhe Premte ora 2.30

Nisja nga Kallamata çdo të Martë të Enjte dhe të Shtunë në orën 10.00 

Stacionet ku do ndaloj autobusi për të marrë dhe zbritur pasagjer:

KTEL Kallamatës-kryqëzimi Zevgolatio-Dhorio-Kopanaki- Kalo Nero-Kiparisia-Pirgos-Kato Ahaia-Patra.

Telefonat e zyrave tona ne Shqipëri për informacione dhe rezervime

 • Tiranë 0692061989
 • Fier 0696725448
 • Durrës 0694051215
 • Berat 0698778111
 • Kuçovë 0696095701
 • Shkodër 0672323227
 • Lushnje (Genta) 0694051225
 • Lushnje (Eltoni) 694051223
 • Elbasan 0699768502
 • Lac 0683239636
 • Lezhë 0692063724
 • Patos 0697847661

Telefonat ne Greqi

 • KTEL KALLAMATAS 2721028581
 • KIPARISIA 6996931160
 • KTEL KIPARISIAS 6948591410
 • VASILIS PIRGOS  6945555083 
 • KATO AHAIA 6980845786
 • ZYRA TOP LINES PATRA 6907115555

Vini re. Për të udhëtuar nga Shqipëria në Greqi lejohen vetëm personat që kanë leje qëndrimi në Greqi, pasaportë Greke, ose janë punëtor sezonal të cilëve ju ka miratur punësimi dhe është regjistruar emri në pikën kufitare në Kakavi.

Çdo person që hyn në Greqi duhet të jetë i pajisur me test negativ RT-PCR i bër deri në 72 orë përpara udhëtimit, si dhe me formularin PLF i cili bëhet 24 orë përpara udhëtimit

Për më shumë klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/cfar-dokumentash-duhet-te-keni-per-te-hyre-dhe-per-te-dale-nga-greqia/