Top Lines në bashkpunim me Ktelin e Kallamatës ju ofron mundësinë të udhëtoni nga  Tirana, Durrësi, Shkodra Laçi, Lezha,  Lushnja, Fieri, Patosi, Berati, Kuçova, Ura Vajgurore, Elbansani,  Gjirokastra Tepelena Memaliaj për në Kallamata, Kiparisia Pirgo, Kato Ahaia,  dhe Patra

Gjithashtu ju ofrojmë mundësinë të dërgoni porositë të pashoqëruara për në këto destinacione si përshënbull në si ilace,canta me ushqime, canta me rroba, pako çertifikata.

Nisja nga Tirana  do bëhet bëhet çdo Diel, Marte, Enjte në  orën 3.30

Nisja nga Kallamata  do bëhet bëhet çdo të Hënë, Mërkurë, Premte në orën  10.00

Stacionet ku do ndaloj autobusi për të marrë dhe zbritur pasagjer:

KTEL Kallamatës-kryqëzimi Zevgolatio-Dhorio-Kopanaki- Kalo Nero-Kiparisia-Pirgos-Kato Ahaia-Patra.

Telefonat e zyrave tona në Shqipëri për informacione dhe rezervime

 • Tiranë 0692061989
 • Fier 0696725448
 • Durrës 0694051215
 • Berat 0698778111
 • Kuçovë 0696095701
 • Shkodër 0672323227
 • Lushnje (Genta) 0694051225
 • Lushnje (Eltoni) 0694051223
 • Elbasan 0699768502
 • Lac 0683239636
 • Lezhë 0692063724
 • Patos 0697847661

Telefonat për rezervime dhe informacione në Greqi

 • KTEL KALLAMATAS 2721028581
 • KIPARISIA 6996931160
 • KTEL KIPARISIAS 6948591410
 • VASILIS PIRGOS  6945555083 
 • KATO AHAIA 6980845786
 • ZYRA TOP LINES PATRA 6907115555

VINI RE. Deri më datë 7 Janar personat që lejohen të hyjnë në Greqi janë personat që kanë ose pasaportë greke ose leje qëndrimi në Greqi, si dhe punëtorët sezonal që ju është miratuar hyrja në Greqi dhe i është shpallur emri në pikën kufitare të Kakavisë.

Gjithashtu për të hyrë në Greqi duhet deri ne 72 orë përpara të keni bërë test RT-PCR si dhe të keni plotësuar formularin PLF

Për më shumë klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/greqia-shtyn-masat-kufizuese-per-shqiptaret-deri-me-7-janar-lexoni-masat/