Top Lines ju orfon mundësinë të dërgoni porosi nga Tirana Durrësi, Fieri, Patosi, Berati Kucova, Urë Vajgurore, Lushnja , Elbasani, Belshi, Shkodra, Laçi, Lezha, Rrogozhina, Rroskoveci, Tepelena, Memaliaj Gjirokastër për në Athinë, Pire, Korinth, Megara, Patra Egjio, Kalamata, Pirgo.

Gjithashtu ju ofrojmë mundësinë të dërgoni porosi për në Krete, Ishujt e Egjeut Qëndrore (Paros, Mikonos, Santorini, Naksos etj ), Rodos etj. Porositë i dorëzoni në emër të agjensisë së Pireut dhe agjensia e Pireut merr përsipër ta dorëzoj  në anije dhe ta nisi për në ishull (pagesa e anijes bëhet nga klienti në Shqipëri)

Nisja e porosive bëhet çdo ditë nga Shqipëria për në Greqi. Mbërritja në Greqi bëhet 24-48 orë nga dorëzimi i pakos në agjensinë në Shqipëri. * Lexoni në fund të artikullit proçedurën e dorëzimit të porosive. 

Mund të dorëzoni porositë tuaja në agjensitë e Top Lines nëpër rrethe nga ora 8.00 deri në orën 20.00 

Lista porosive që lejohen të dërgohen nga Shqipëria në Greqi

• Zarfe me Dokumenta të ndryshme
• Kartë identiteti, patenta etj
• Ilace (pako të vogla)
• Pajisje elektronike (celular, tablet,laptop)
• Çante me rrobe të përdorura
• Pako te vogla me dhurata (lodra për fëmijët, libra etj)
• Ushqime të thata qe nuk duan frigorifer
• Vaj (teneqe) yllinj (deri ne 10kg) fruta, perime (deri ne 10kg)
• Raki/verë deri në 2 shishe 1,5lt
• VETEM PER Periudhen e Vitit të Ri,  gjeldeti te ngrire , tepsi me baklllava

Nuk lejohet të dërgohen

• Pasaporta
• Pako të mëdha me ilace
• Ushqime qe duan frigorifer si mish, peshk, djathra, produkte bylmeti etj
• Bidona me alkol (mbi 1,5lt)
• Produkte me vlerë shumë të madhe si ar, argjend etj

• Sënde elektroshëpiake të vogla (televizor, furre mikrovalsh)
• Çdo pajisje apo mobiljeri shtëpiake me peshë dhe madhësi të madhe (Frigorifer, furrë,lavatrice, krevate, dollap etj)
• Mjete të cilat kanë rrezik shpërthimi ose zjarri (Fuci ose bidona me benzinë, bombula gazi
• Armë, municione, lëndë plasëse (përshëmbull çifte gjahu, fishekzjarrë, fishekë etj)
• Pajisje ose matriale ndërtimi me peshë dhe madhësi të madhe (Përshëmbull Panele diellore, kalorifer, pllaka etj)

Numrat e Telefonave të Agjensive tona në Shqipëri

 • Tiranë 0692061989
 • Tiranë Terminal 0694051219
 • Durrës 0694051215
 • Elbasan 0699768502
 • Fier 0696725448
 • Patos 0697847661
 • Berat 0698778111
 • Kuçovë 0696095701
 • Ura Vajgurore 068440006
 • Shkodër/Lezhë 0672323227
 • Laç 0683239636
 • Lushnje (Agjensia Genta) 0694051225
 • Lushnje (Agjensia Eltoni) 0694051223
 • Pushimi i Shoferit 0692727084
 • Belsh 0695659990
 • Lapardha 0696095703
 • Kutalli 0693686138
 • Gjirokastër 0695331770

Numrat e Telefonave të Agjensive tona në Greqi

 • Athinë 2105203350
 • Pire 2104636742
 • Korinth 2741021023
 • Patra 6907115555

Adresat e Agjensive mund ti gjeni këtu 

https://www.top-lines.gr/sq/qytetet-ku-top-lines-ofron-mundesine-te-dergoni-dhe-te-merrni-porosi-ne-shqiperi-dhe-greqi/

Proçedura e dorëzimit të porosive

Porositë duhet të jenë të amballazhuara mirë. Në momentin e dorëzimit  në agjensinë në Shqipëri, një bashkpuntor i Top Lines është i detyruar të kontrolloj përbërjen e porosive  nësë përmban ndonjë produkt që nuk lejohet transporti. Mbas kontrollit, porosia mbyllet dhe ju jepet faturë porosie dhe kupon tatimor.

VINI RE. TOP LINES për çdo porosi është e detyruar të japi faturën në të cilën shkruhet Emri Mbiemri i Dërguesit, Emri Mbiemri i marrësit, destonacioni i nisjes dhe mbërrijtes, vlera që ka paguar klienti , lloji i porosi si dhe kodi serial i porosisë me anë të të cilës mund të gjehet vendodhja e porosisë. 

MOS HARRONI GJITHËMONË TË KËRKONI FATURËN E POROSISË.

Porosi pa fatura nuk merren parasysh.

Në agjensitë në Greqi marrësi për të marrë porosinë duhet të paraqitet me një dokument identifikimi. (Pasaportë ose kartë identiteti etj)