Festat e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri po afrojnë. Kanë ngelur akoma dhe disa ditë. Nëse  keni vendosur festat ti  kaloni në Greqi pranë të afërmve dhe familjeve tuaja, mënyra më e mire, më  e lire dhe e sigurtë për të udhëtuar është Top Lines.

Top Lines ofron për pasagjerët e saj  autobusët më të mirë të linjës  Shqipëri Greqi dhe anasjelltas. Disponojmë 15 autobus të rinj, teknollogjisë moderne, me të gjitha komoditetet  që do ju orfojnë një udhëtim të këndëshëm të sigurtë dhe komod.

Për periudhën e festave Top Lines ka vendos disa orare që do mbulojnë mbi 15 destinacione në Greqi Orare në mëngjes dhe mbasdite me qëllim mos të humbisni asnjë moment. Juve shijoni festat pranë personave tuaj të dashur, neve do ju transportojmë ashtu sic ju takon. Udhëtoni dhe ju me Top Lines. Udhëtoni me më të mirët.

Udhëtoni nga Tirana , Durrësi, Lushnja, Fieri, Patosi, Berati, Kuçova,  Urë Vajgurore, Belshi, Rroskoveci, Kutali, Tepelena, Memaliaj,  Gjirokastra, Laçi , Lezha, Shkodra , Rrogozhina, dhe Elbasani për në Athinë, Pire, Korinth, Elefsina, Megara, Patra, Egjio, Rio Agrioni Mesologji, Amfilohia, Arta, Filipiadha, Janina

Oraret e udhëtimeve

 • 4.00 Shkodër Tiranë Athinë
 • 4.00 Berat Fier Athinë
 • 15.00 Shkodër Tiranë Athinë
 • 16.00 Berat Fier Athinë
 • 17.00 Tiranë Athinë.

VINI RE Autobusët që niset nga Tirana marrim pasagjer dhe në Durrës, Lushnje, Fier, Elbasan, Rrogozhinë Tepelenë. Autobusët që nisen nga Berati marrim pasagjer dhe në Fier Kuçovë, Urë Vajgurore, Rroskovec dhe Patos.

VINI RE. Jeni të lutur të komunikoni me agjensitë tona disa ditë përpara për të rezervuar vëndin tuaj. Gjithashtu duhet të kaloni nga agjensia të paktën 2 ditë përpara që të pronotoni biletën tuaj,ose në rast se keni bileta vajte ardhje të bëni konvertimin e biletës.

Për telefonat e agjensive të Shqipërisë shtypni këtu
https://top-lines.al/agjensite-tona-top-lines/

Për çmimet e biletës klikoni këtu Çmimet e Biletës

Për oraret e nisjes së autobusëve nga Greqia klikoni këtu: Oraret e Nisjes së Autobusëve nga Greqia drejt Shqiperise

 

Nëse doni të rezervoni Online plotësoni këtë formën dhe një bashkpuntor i joni do ju telefonoj sa më shpejt

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit
  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari
  4.00 Mëngjes15.00 Mbasdite17.00 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise
  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu
  PranojNuk pranoj