Lajmerim për kryerjen e udhëtimeve drejt Greqisë

E Premte 28/2/2020

Të nderuar udhëtarë

Dëshirojmë tju informojmë se udhëtimet nga Greqia në Shqipëri si dhe nga Shqipëria në Greqi kryhen normalisht.

Pikat kufitare mes Shqipërisë dhe Greqisë janë të hapura.

Nuk ka asnjë anullim orari ose vonesa për shkak të koronovirusit dhe situata është normale dhe e zakonshmja.

Jemi vazhdimisht në kontakt me autoritet Greke dhe Shqiptare dhe për çdo të re do ju informojmë