Top Lines kryen udhëtime direkte me autobus nga Shqipëria për në Kallamatë, Sparti, Tripoli Qiparisia etj. Udhëtimet bëhen vetëm për punëtorët sezonal të cilëve i është miratuar kërkesa për punë nga punëdhënësi në Greqi.

Hapat që duhet të ndiqni 

Komunikoni me  një nga agjensitë e Top Lines në rrethet për të mësuar  nëse ju është miratuar leja e punës nga autoritet Greke.

Nëse ju është miratuar leja e punës, atëherë marrim përsipër tju bëjmë të gjithë përgatitjen për udhëtim.

 • Ju çojmë të bëni testin RT-PCR në qytetin ku jetoni
 • Plotësojmë dhe ju printojmë protokollin e hyrjes në Greqi (PLF)
 • Plotësojmë dokumenacionin e levizjes së lirë nga Kakavia deri në destinacionin tuaj

Komunikoni me një nga agjensitë tona për detaje dhe informacione

 • Top Lines Elbasan +355699768502 +355 699660240
 • Top Lines Fier +355696725448 +35534210316
 • Top Lines Lushnje (Genta)+355694051225 +355697760213
 • Top Lines Lushnje (Eltoni)+355694051223 +355692376637
 • Top Lines Berat +355698778111 +355696099333
 • Top Lines Kuçovë +35531124646 +355696095701
 • Top Lines Shkodër +355 672323227 +355 697426744
 • Top Lines Tiranë +35542233050 +355692061989
 • Top Lines Durrës +35552223122 +355 694051215