Të nderuar pasagjer. Dëshirojmë tju informojmë se nga data 18 Maj, Top Lines ka arritur të bëj të mundur fillimin e udhëtimeve me autobus Shqipëri Greqi. Mësoni këtu kush mund të udhëtoj, cila është mënyra për të udhëtuar, çdo bëhet me vetizolimin e pasagjerëve, ku dhe si do bëhet.

Autobusat do nisen çdo ditë në mëngjes nga Tirana, Durrësi, Fieri, Lushnja, Berati, Kuçova, Elbasani për në Athinë, Pire, Korinth, Patra, Agrinio, Mesologji, Egjio, Kiato, Megala, Elefsina

Komunikoni me zyrat tona për të rezervuar vënd.  Personat që dëshirojnë të udhëtojnë duhet patjetër të paraqiten nëpër agjensi një ditë përpara për të siguruar biletat.Telefonat dhe adresat do i gjeni më poshtë.

Cilët pasagjer lejohen të kalojnë në Greqi

Nga Shqipëria në Greqi lehojen të hyjnë

  • Qytetarët që janë të pajisur me pasaportë ose kartë identiteti greke si dhe bashkëshortët e tyre si dhe fëmijët nën 18 vjeç.
  • Qytetarët që janë të pajisur me pasaportë ose kartë identiteti  të shteti të Bashkimit Europian si dhe bashkëshortët e tyre si dhe fëmijët nën 18 vjeç.
  • Qytetarë që jetojnë në Greqi dhe kanë në dispozicion leje qëndrimi në Greqi
  • Qytetarë shqiptarë që kanë marrë leje të posaçme nga shteti grek për punë sezonale

Mënyra e udhëtimit

Për shkak të disa problemeve dhe pengesave që po shfaqin pikat kufitare, jemi të detyruar të ndërrojmë mënyrën e udhëtimit. Nga këtej e tutje, dhe deri në hapjen e plotë të kufijve, udhëtimi deri në pikën kufitare të Kakavisë do bëhet me autobus të tjetër, dhe në Kakavi do ju presin autobusa te tjera, të cilat do ju çojnë në destinacionet tuaja në Greqi. Pra udhëtimi do behet me dy ndalesa njëra në Kakavi që ndërrohet autobusi. Në Kakavi do ju presi autobus tjeter. Për këtë arsye jeni të lutur të merrni vetëm një bagazh me vete (një valixhe)

Pasagjetërt gjatë gjithë udhëtimit janë të detyruar të kenë veshur maskë.

Personat që dëshirojnë të udhëtojnë duhet patjetër të paraqiten nëpër agjensi një ditë përpara për të siguruar biletat.

Nga Shqipëria do nisen çdo ditë në orën 4.00 të mëngjesit nga Tirana , Berati, Fieri Lushnja etj Komunikoni me agjensitë në Shqipëri për oraret (Numrat e telefonit do i gjeni më poshtë)

Vet izolimi (karantine) 

Personat që hyjnë në Greqi ose në Shqipëri sipas ligjit duhet të qëndrojnë në vetizolim (karantine) për 14 dit. Vet izolimi bëhet në VËNDBANESAT e tyre dhe JO nëpër hotele

Numrat e Telefonave

Agjensia Qëndrore e Tiranës
Bulevardi Zogu i I (Përballë Ministrisë së Drejtësisë)
Tel: +355 42233050 +355692061989 +355694486475

 Zyra e Terminalit 
PALLATI SPORTIT ASLLAN RUSI Zyra Nr.4
Tel: +355692061992

 Durrës 
Përballë stacionit të trenit
Tel: +35552223122 +355 694051215 +355693179878

Elbasan
Tel: +355 699768502, +355 699660240, +355 694051219

Zyra Qëndrore Berat
Tel:+355 69 60 99 333 ,+355 69 87 78 111 ,+355 32 234 489

Zyra e Terminalit Berat
Tel: +355 694051228

Kuçovë

Tel: +355 31124646, +355 696095701, +355 696095702

Ura Vajgurore

Tel: +355 0684440006  +355695845354

Zyra e Terminalit Fier
Tel: +355 34540017, + 355 693179877 , +355694051218

Zyra Fier Qëndër

Tel: +355 696725448, +35534210316, +355 696775002

 Lushnje (GENTA )

Tel: +355 694051225

Lushnje (Eltoni )

+355 694051223

P. Shoferit

Tel: +355 692727084

Rrogozhinë
Tel: +355 692123885

Lezhë
Tel: +355 692063724 , +355 693126684, +355 685079412

Laç
Tel: +355 68 323 9636 , +355 683239636

Fushë Krujë

Tel:  +355 697255822 , +355 682964051

Shkodër
Tel: +355 672323227, +355 697426744, +355 22250141

Lapardha
Tel: +355 696095703

Rroskovec
Tel: +355 696095704