Top Lines kryen udhëtime me autobusë modern çdo ditë nga Shqipëria për në Greqi dhe anasjelltas. Autobusët tonë janë të teknollogjisë të re, dhe ofrojnë të gjithë shërbimet për një udhëtim të këndëshëm dhe të sigurtë. Të gjtha autobusat kanë sedilje të rehatshme dhe janë të pajisura me air conditioner, dhe free WiFi.

Oraret

 • 4.00 Tiranë Athinë-Pire-Korinth-Janinë-Arta-Agrinio-Mesologi-Patra-Egjio-Megara-Elefsina
 • 15.00 Tiranë Athinë-Pire-Korinth-Janinë-Arta-Agrinio-Mesologi-Patra-Egjio-Megara-Elefsina
 • 16.00 Berat-Fier Athinë-Pire-Korinth-Janinë-Arta-Agrinio-Mesologi-Patra-Egjio-Megara-Elefsina
 • 17.00 Tiranë Athinë-Pire-Korinth-Janinë-Arta-Agrinio-Mesologi-Patra-Egjio-Megara-Elefsina

VINI RE Autobusët që niset nga Tirana marrim pasagjer dhe në Durrës, Lushnje, Fier, Elbasan, Rrogozhinë Tepelenë. Autobusët që nisen nga Berati marrim pasagjer dhe në Fier Kuçovë, Urë Vajgurore, Rroskovec dhe Patos. Lexoni këtu oraret e nisjeve nga qytetet e Shqipërisë https://top-lines.al/oraret/

Numrat e telefonit për të komunikuar me agjensitë tona do i gjeni këtu https://top-lines.al/agjensite-tona-top-lines/

Oraret e nisjes të autobusëve nga Greqia do i gjeni këtu https://www.top-lines.gr/sq/oraret-e-udhetimeve-greqi-shqiperi-dhe-shqiperi-greqi-per-janarin/

Rezervoni online duke plotësuar formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit
  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari
  4.00 Mëngjes15.00 Mbasdite17.00 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise
  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu
  PranojNuk pranoj