Të nderuar pasagjer. Dëshirojmë tju informojmë se oraret e Top Lines nga Shqipëria në Greqi duke filluar nga data 20 Dhjetor deri më datën 31 Dhjetor do jenë si më poshtë. Kufiri mes Shqipërisë dhe Greqisë është i hapur. Udhëtimet me autobus kryhen normalisht me linja direkte pa ndërrim autobusi në Kakavi.

Autobusi i Mengjesit nga Tirana. Nisja ora 04.00-Tiranë Shkodër (Nisja nga Shkodra ora 01.00) Laç Lezhë Durrës Lushnje Elbasan Rrogozhinë për në Athinë, Pire, Korinth, Patra, Egjio, Amfilohia, Arta, Janinë Mesologji Agrioni, Ksilokastro, Kiato.

Autobusi i Mengjesit nga Berati. Nisja ora 04.00-Berat Kuçovë Urë Vajgurore Roskovec Lapardha Fier Patos për në Athinë, Pire, Korinth, Patra, Egjio, Amfilohia, Arta, Janinë Mesologji Agrioni, Ksilokastro, Kiato.

Autobusi i Drekës nga Tirana. Nisja ora 15.00-Tiranë Shkodër (Nisja nga Shkodra ora 11.30) Laç Lezhë Durrës Lushnje Elbasan Rrogozhinë Tepelene për në Athinë, Pire, Korinth, Patra, Egjio, Amfilohia, Arta, Janinë Mesologji Agrioni, Ksilokastro, Kiato

Autobusi i Drekës nga Berati. Nisja ora 16.00-Berat Kuçovë Urë Vajgurore Roskovec Lapardha Fier Patos Tepelene për në Athinë, Pire, Korinth, Patra, Egjio, Amfilohia, Arta, Janinë Mesologji Agrioni, Ksilokastro, Kiato.

Autobusi i Mbasdite nga Tirana. Nisja ora 16.00-Tiranë  Durrës Lushnje Elbasan Rrogozhinë Fier Patos Tepelene për në Athinë, Pire, Korinth, Patra, Egjio, Amfilohia, Arta, Janinë Mesologji Agrioni, Ksilokastro, Kiato

Autobusi i Mbasdite nga Tirana. Nisja ora 17.00-Tiranë  Durrës Lushnje Elbasan Rrogozhinë Fier Patos Tepelene për në Athinë, Pire, Korinth, Patra, Egjio, Amfilohia, Arta, Janinë Mesologji Agrioni, Ksilokastro, Kiato

Autobusi i Mbasdite nga Tirana PËR NË KALLAMATË (Kjo linjë kryhet nga bashkpuntori jonë Neoplan Albania) . Nisja ora 16.00-Tiranë Shkodër (Nisja nga Shkodra ora 11.30) Laç Lezhë Durrës Lushnje Elbasan Rrogozhinë erat Kuçovë Urë Vajgurore Roskovec Lapardha Fier Patos Tepelene për në Athinë, Pire, Korinth, Patra, Egjio, Amfilohia, Arta, Janinë Mesologji Agrioni, Ksilokastro, Kiato

Klikoni këtu për më shumë informacione

 • Top Lines Tirana Telefon: +35542233050 +355692061989
 • Top Lines Shkodra  Telefon:+355 672323227
 • Top Lines Berat  Telefon: +355696099333
 • Top Lines Kuçovë Telefon: +355696095701
 • Top Lines Fier  Telefon: +355696725448
 • Top Lines Lushnje (Agjensia Genta) Telefon: +355694051225
 • Top Lines Lushnje (Agjensia Eltoni) Telefon:+355 694051223
 • Top Lines Elbasan Telefon:+355699768502
 • Top Lines Durrës Telefon +35552223122
 • Top Lines Lac Agjensia Arbeni Telefon +355 683239636
 • Top Lines Lac Agjensia Evelina  Telefon +355 683540506
 • Top Lines Lezhë  Telefon Top Lines Lezhe 00355684444667  00355672323227
 • Top Lines Patos Agjensia Andi Telefon 355 697847661
 • Top Lines RoskovecTelefon +355 696095704
 • Top Lines Lapardha Telefon: +355 696095703
 • Top Lines Tepelenë Telefon: +355 69 230 0887
 • Top Lines Ura Vajgurore +355684440006
Duke filluar nga data 7 Shkurt, rregullat e reja në fuqi për hyrjen në Greqi janë:.
 1. NUK ËSHTË E NEVOJSHME TË KENË TEST PCR, OSE RAPID TEST TË GJITHË UDHËTARËT TË CILËT:
 • Kanë Çertifikatën europiane dixhitale Covid-19 (European Union Digital Covid Certificate, EUDCC) ose,
 • Çertifikatë vaksinimi (Çertifikata hyn në fuqi 14 ditë pas vaksinimit të plotë dhe është e vlefshme jo më shumë se 9 muaj kurse për ata që kanë bërë dozën përforcuese nuk ka një afat kohor) ose,
 • Çertifikatë diagnoze pozitive (hyn në fuqi pas 14 ditësh dhe është e vlefshme per 180 ditë),
3. UDHËTARËT E PA VAKSINUAR, OSE QË NUK DISPONOJNË NJË NGA ÇERTIFIKATAT E LARTPËRMENDURA DO DUHET TË KENË:
 • Test negativ PCR , të kryer brenda (72) orëve të fundit para mbërritjes së tyre në Greqi , ose,
 • Test negativ të shpejtë (rapid test), të kryer brenda 24 orëve të fundit përpara mbërritjes së tyre në Greqi.
Testet duhet të jenë kryer nga laboratorë publik ose laboratorë privatë, që janë certifikuar nga Ministria e Shëndetësisë. Përgjigjja e testit duhet të jetë në greqisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, spanisht ose rusisht dhe duhet të përfshijë emrin e personit, siç është në pasaportë. Masat e lartpërmenduara janë të vlefshme për çdo udhëtarë nga mosha 5 vjeç e lartë Në pikat kufitare qoftë tokësore, ajrore apo detare,  tek të gjithë udhëtarët pavarsisht nënshtetësisë , në bazë të algoritmit shëndetësor, do bëhet test i shpejtë (RAPID TEST) në mënyrë indikative (rastësore). Në rast se dikush rezulton pozitiv, atëherë personi është i detyruar të vetizolohet për një periudhë 5 ditore, në adresën që ka deklaruar në formularin PLF. Vetizolimi fillon nga data e nesërme e shpalljes pozitiv. Të gjithë udhëtarët duhet të mbajnë maskë si gjatë qëndrimit në mjetet e transportit ashtu dhe në ambjentet e pikave kufitare. Zbatimi i këtyre masave është i detyrueshëm dhe përgjegjësi e çdo pasagjeri. Ne rast mos zbatimin e këtyre rregullave, rrezikoni mos tju lejohet kalimi në pikat kufitare.  Kompania Top Lines, nuk mban asnjë përgjegjësi në rast se dikujt i refuzohet hyrja në  Greqi për shkak të mospërmbushjeve të kërkesave të udhëtimit. UDHËTIMET Kufiri mbetet i hapur për të gjithë shtetasit shqiptarë. Udhëtimet vazhdojnë normalisht me autobus direkt pa ndërrim në Kakavi. Pikat kufitare të Kakavisë, funksionon gjatë 24 orëve. Top Lines kryen çdo ditë 4 orare nga Greqia në Shqipëri , dhe 4 orare nga Shqipëria në Greqi.
Personat që udhëtojnë vetëm me pasaportë do duhen të kenë
 • Pasaportë të vlefshme biometrike
 • Garanci nga një person në Greqi (Ipefthini Dhilosi) Kjo garanci duhet te jete origjinalja, te jete me vule te thatë, jo fotokopje, jo me email, jo me fax.
 • Duhet të kenë me vete 50 euro për çdo ditë që do deklarojnë se do qëndrojnë në Greqi, ose minimalisht 500 euro nëse do qëndojnë nën 5 ditë (Ky eshte ligj i Bashkimit Europian për hyrjen në zonën Shengen)