Greqia si çdo vit ka nevojë për qindra punëtor sezonal. Edhe këtë vit pjesa me e madhe e nevojës së Greqisë për punëtorët sezonal do mbulohet nga qytetarët Shqiptarë.

Firma e Transportit Top Lines edhe këtë vit do vendosi në dispozicion të gjithë flotën dhe rrjetin e agjensive për të ofruar udhëtim të sigurtë dhe komod për punëtorët sezonal në Greqi. 

Për të punësuar si punëtor sezonal do duhet punëdhënësi Grek të ketë bërë kërkesë në Drejtorinë e Emigracionit, e cila aprovon konfirmon kërkesën.

Të gjithë punetorët sezonal që deshirojnë të udhetojnë drejt Greqisë, të paraqiten në zyrat e Top Lines për të mësuar nëse i është konfirmuar kërkesa. 

Mbase të keni bërë konfirmin e emrit tuaj marrim përsipër tju kryejmë të gjitha proçedurat parapërgatitore për udhëtimin (plotësimin e formularëve PLF, kryerjen e tamponit etj)

Top Lines do kryej udhëtime për punëtorë sezonal në të gjithë Greqinë. Zyrat tona marrin përsipër të bëjnë konfirmimin e emrave, si dhe të organizojnë udhëtimin tuaj me autobus direkt për në Greqi.

Drejtohuni në agjensitë e Top Lines në këto adresa dhe numrin e  telefonit 0676060991 ose ne agjensite tona

 • Top Lines Tiranë
  Adresa: Bulevardi Zogu i I (Përballë Ministrisë së Drejtësisë)
  Telefon +35542233050 +355692061989
 • Top Lines Terminali Tiranë
  Adresa: Zyra numër 4
  Telefon +355694051219
 • Top Lines Durrës
  Adresa: Rruga Dëshmorët. Lagja 17 Pallati 930 (Perballe Satcionit te Trenit)
  Telefon +35552223122 +355 694051215
 • Top Lines Fier
  Adresa: Bulevardi Jakov Xoxa (Përballë ish hotel Shkëlzenit)
  +355696725448 +35534210316
 • Top Lines Patos
  Agjensia Andi
  Telefon 355 697847661
 • Top Lines Shkodër
  Adresa: Lagja Vasil Shanto Përballë kinema Milenium. (Ish spia e Oficerave)
  +355 672323227 +355 697426744
 • Top Lines Lac
  Agjensia Arbeni
  Telefon +355 683239636
 • Evelina Lac
  Telefon +355 683540506
 • Top Lines Lezhë
  Agjensa Xhovalini
  Telefon +355 692063724
 • Top Lines Lushnje (Genta)
  Adresa: Rruga Misto Mame Pallati 8 Kati i Pare. Lagja Loni Dhamo
  Telefon: +355694051225 +355697760213
 • Top Lines Lushnje (Eltoni)
  Telefon: +355 694051223
 • Pushimi i Shoferit
  Telefon: +355 692727084
 • Cermë
  Agjensia Genci
  Telefon: 355694051228
 • Top Lines Elbasan
  Adresa: Rruga Thoma Kalefi N14/212
  Telefon:+355699768502 +355 699660240
 • Top Lines Rrogozhinë
  Agjenisa Astriti
  Telefon: +355 692123885
 • Top Lines Belsh
  Agjensia Beni
  Telefon: +355 695659990
 • Top Lines Berat
  Adresa:Rruga Naim Frashëri n. 32 Kati i parë Lagja 22 Nëntori
  Telefon: +355698778111 +355696099333
 • Top Lines Kuçovë
  Adresa:Lagja Llukan Prifti (Përballë Raiffeisen BANK)
  Telefon: +35531124646 +355696095701
 • Top Lines Ura Vajgurore
  Telefon: +355 68440006
 • Top Lines Roskovec
  Telefon +355 696095704
 • Top Lines Lapardha
  Telefon: +355 696095703
 • Top Lines Kutalli
  Telefon: +355 693686138
 • Top Lines Tepelenë
  Telefon: +355 69 230 0887