Transport Vip

Transport VIP me Mini Van

 

Firma Top Lines ka krijuar shërbimin e Transportit VIP me Mini Van luksoz 7 vëndësh  për të gjithë ata që dëshirojnë te kenë mjetin e tyre personal, të udhëtojnë me komoditet dhe siguri.

Udhëtoni nga Aeroporti Ndërkombëtarë Nënë Tereza drejt Tiranës ose anasjelltas. Nga Porti detar i Durrësit ose anasjalltas me MINI VAN modern , komod dhe të rehatshëm.

Marrim përsipër tju transferojmë nga pikat e hyrjes së Shqipërisë (Aeroporti Nënë Tereza, Porti i Durrësit) deri në destinacionin që ju preferoni. Pa qënë e nevojshme të prisni për shërbimet e transportit publik, pa qënë e nevojshme të shqetësoheni për bagazhet dhe valixhet tuaja.

Transport VIP me Mini Van për udhëtim të sigurtë  komod dhe me çmime të ulëta.

Firma jonë disponon ISO 9001:2008 dhe ISO 39001:2012. Personeli jonë është i trajnuar për situata emergjencas dhe dhënjes së ndihmës së parë , dhe paralelisht trajnimi i tyre është i vazhdueshëm.

Mjetet  e firmës sonë, janë të teknollogjisë moderne, të pajisura me sistemet më modern sigurie dhe komoditeti (ABS, ASR, ESP, GPS-navi, PARKTRONIC, kamera me kontroll vizual të plotë , Wi-Fi, sisteme GPS etj.

Për të rezervuar plotësoni formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Ora e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise
  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu
  PranojNuk pranoj

  Për transport më shumë se 7 veta ofrojmë mundësinë e marrjes me qera të autobusëve. Për më shumë klikoni këtu https://top-lines.al/autobuse-me-qera/

  Shërbimi VIP i firmës sonë në Greqi http://www.top-transfer.gr/

  Zyra jonë

  Agjensia Qëndrore e Tiranës
  Bulevardi Zogu i I (Përballë Ministrisë së Drejtësisë)
  Tel: +355 42233050 +355692061989 +355694486475