Udhëtoni nga Shqipëria për në Greqi. Çdo ditë 3 orare nga Shqipëria për në Greqi.  Udhëtoni për në Athinë, Pire, Korinth, Patra, Mesologji, Amfilohia, Agrinio, Megara, Elefsina, Arta. Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Oraret e udhtëtimeve për muajin Prill

PËR MUAJIN PRILL, PËR SHKAK TË FLUKSIT TË PASHKËVE DO HAPEN DHE ORARE TË TJERA SHTESË

Oraret standarte e Udhëtimeve nga Shqipëria 🇦🇱 në Greqi 🇬🇷
🔴Autobusi i mëngjesit Nisja Ora 04.00 nga Tirana Shkodra Lezha Laçi (Nisja nga Shkodra në 01.00 të natës) Durrësi Lushnja Elbasani Berati Kuçova Fieri për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
🔴Autobusi i Drekës Nisja Ora 15.00 (Nisja nga Shkodra në 11.30) Tiranë Shkodër Lezhë Laç Durrës Lushnje për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
🔴Autobusi i mbasdites Nisja ora 17.00 nga Tirana Durrësi Lushnja Fieri Elbasani Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina

🔴Autobusi i Kallamatës Nisja nga Tirana ora 15.00 ÇDO TË HËNË MËRKURË PREMTE SHTUNË

Autobusët e TOP LINES janë të teknollogjisë Euro 5 dhe Euro 6 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta.

Çmimet e biletës nga Shqipëria drejt të gjithë destinacioneve në Greqi

 • Vajtje 40 euro Vajtje Ardhje 70 euro
 • Fëmijët 4-12 vjeç Vajtje 25 Euro Vajtje Ardhje 45 euro
 • Foshnjet free (në rast se nuk mbajnë vënd)
 • Top Lines Tirana Telefon: +35542233050 +355692061989
 • Top Lines Shkodra  Telefon:+355 672323227
 • Top Lines Berat  Telefon: +355696099333
 • Top Lines Kuçovë Telefon: +355696095701
 • Top Lines Fier  Telefon: +355696725448
 • Top Lines Lushnje (Agjensia Genta) Telefon: +355694051225
 • Top Lines Lushnje (Agjensia Eltoni) Telefon:+355 694051223
 • Top Lines Elbasan Telefon:+355699768502
 • Top Lines Durrës Telefon +35552223122
 • Top Lines Lac Agjensia Arbeni Telefon +355 683239636
 • Top Lines Lac Agjensia Evelina  Telefon +355 683540506
 • Top Lines Lezhë  00355684444667  00355672323227
 • Top Lines Patos Agjensia Andi Telefon 355 697847661
 • Top Lines RoskovecTelefon +355 696095704
 • Top Lines Lapardha Telefon: +355 696095703
 • Top Lines Tepelenë Telefon: +355 69 230 0887
 • Top Lines Ura Vajgurore +355684440006
 • Top Lines Vlorë+355 67 600 5344
 • Top Lines Gjirokastër +355 69 405 1214