Të nderuar pasagjer dhe klient të Top Lines. Dëshirojmë tju informojmë se Top Lines me qëllim të rrisë cilësinë e shërbimit si dhe të shtoj rrjetin e saj, ka hapur zyrë të re në qytetin e Tepelenës, e cila do i shërbej qytetin dhe të gjithë rrethit.

Me anë të kësaj zyre do keni mundësi të rezervoni dhe pronotoni bileta autobusi për në gjithë destinacionet që ka Top Lines në Greqi. Udhëtoni nga Tepelena për në Athinë, Pire, Korinth,Patra, Amfilochia, Arta, Janinë, Kallamatë, Qiparisia, Pirgos, Amaliadha, Kato Ahaia si dhe anasjelltas

Gjithashtu nëpër shërbimit më të ri Top Post mund të dërgoni dhe të merrni porosi nga Tepelena për në Greqi dhe anasjelltas.

Zyra e re ndodhet tek rrotonda në hyrje të qytetit, (20metra nga zyra e vjetër)

Telefoni për komunikim 0693179877